Online marketing specialisten om uw online team te versterken!

De importantie van social media groeit, online verkoop stijgt exponentieel en online marketing wordt steeds belangrijker. Internet marketing blijft zich ontwikkelen en specialisten gaan het verschil maken.

Daarom wil Tribal People graag de volgende online marketeers aan u voorstellen die zich ieder hebben gespecialiseerd in een discipline binnen dit deze expertise.

Wellicht dat zij uw online team kunnen gaan versterken!

Content Management Specialist

Mijn ervaring: 6 jaar
Regio: Randstad
Salarisindicatie: € 3250
Geboortejaar: 1980


Deze doel- en resultaatgerichte jongeman is een echte teamspeler. Hij beschikt over een groot analytisch vermogen en heeft veel ervaring met contentmanagement in de breedste zin van het woord.

Na zijn studie Interactieve Media heeft hij diverse functies gehad binnen contentmanagement bij uiteenlopende organisaties. Tijdens zijn loopbaan heeft hij veel kennis opgedaan: Hij heeft als copywriter gewerkt, voor diverse websites succesvol SEO optimalisatie toegepast en heeft technische kennis van ingewikkelde en specialistische CMS systemen. Ook het stuk usability vind hij erg interessant. Gezien zijn verleden als verkoper is hij communicatief erg vaardig, hij kan schakelen met verschillende partijen en weet hoe het werkt binnen een corporate omgeving.

SEA Specialist

Mijn ervaring: 2 jaar 
Regio: Ranstad
Salarisindicatie: € 2750
Geboortejaar: 1982


Deze jongeman heeft 2 jaar SEA ervaring aan bureauzijde. Tijdens zijn studie ‘Media & Entertainment’ ontdekt Mark de tijdens zijn afstudeerstage de mogelijkheden van het internet.

Na zijn studie besluit hij dan ook op zoek te gaan naar een functie als junior online marketeer. Deze uitdaging vind hij bij een fullservice internet bureau. Hier kreeg hij te maken met E-mail marketing, SEO (Quickscans) en met name SEA. SEA heeft zijn speciale interesse en hij besluit zich hierin te specialiseren bij een SEA bureau. Hier heeft hij als SEA specialist gewerkt voor verschillende opdrachtgevers. Zowel brandingcampagnes als conversiecampagnes. Deze leergierige jongen is op zoek naar een nieuwe uitdaging als SEA Specialist, bij voorkeur aan klantzijde.

Allround Online Marketing Manager met specialisatie in traffic generatie

Mijn ervaring: 4 jaar
Regio: Randstad
Salarisindicatie: € 3750
Geboortedatum: 1977


Deze vlotte en sociale dame is op zoek naar een uitdaging waarbij ze in teamverband kan werken in een branche waar ze affiniteit mee heeft. Travel, Retail, Fashion en sterke merken spreken haar aan. Ook heeft ze een passie voor schrijven en social media en zou hier in de toekomst graag meer mee doen.

Deze communicatievaardige jongedame is op de hoogte van de mogelijkheden van online marketing; zo heeft ze SEA campagnes opgezet en geoptimaliseerd en heeft een functie als Online Marketing manager vervuld. Tijdens deze functie werkt ze met affiliate netwerken, publicers, Adwords en bannercampagnes. Bij verschillende organisaties is ze verantwoordelijk geweest voor de opzet en gehele online marketingmix; ze weet van aanpakken.

Interesse gewekt?

Spreekt één van deze kandidaten u aan en zou u meer over ze willen weten? Of heeft u behoefte aan versterking binnen uw online team met de focus op een andere specialisatie? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag meer.

Met vriendelijke groet,

Inge Verkerk
020 626 6117
inge@tribalpeople.nl

Tribal People