Assistent Marketing & Sales

Bij onze opdrachtgever kun je spreken van groei en dynamiek. Geen dag is hetzelfde en je krijgt hier veel verantwoordelijkheid. Het wordt van je verwacht dat je deze verantwoording ook neemt en je kunt heel zelfstandig werken. Er wordt hard gewerkt, op een correcte en directe manier gecommuniceerd.

Functie omschrijving

In deze functie heb je een grote verantwoordelijkheid en een breed takenpakket. Zo ben je operationeel verantwoordelijk voor de diverse marketingactiviteiten. Je kunt hierbij denken aan het meedenken en de uitvoering van de jaarkalender. Jij houdt in de gaten wat er iedere maand speelt, welke voorbereidingen er getroffen moeten worden en hoe het is gegaan. Je ondersteunt de Marketing Manager bij de diverse activiteiten maar ook de Accountmanagers. Zo ga je mee naar afspraken bij relaties en geeft ook presentaties over de door jullie bedachte plannen. Je beheert de website en de social media. Je beheert de activiteitenkalender en gaat ook regelmatig naar deze activiteiten toe en onderhoudt daar de diverse contacten. Je kunt hierbij denken aan de meeste leuke feesten, golftoernooien en concerten. Je bewaakt de huisstijl en verzorgt de corporate communicatie. Je organiseert (mede) diverse events, je kunt hierbij denken aan proeverijen, beurzen en reizen. Je bewaakt de budgetten, onderhoudt de contacten en begeleidt stagiaires.

De ideale kandidaat:
Houdt van een uitdaging, is ambitieus in eigen functie en wil het werk graag goed doen. Is iemand op wie je kunt bouwen en aan wie je iets kunt overlaten. Geeft uit zichzelf terugkoppeling op lopende zaken en geeft aan als er iets speelt. Communiceert duidelijk, weet meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht te houden en bewaakt het overzicht. Is flexibel, proactief en creatief in het bedenken van acties en oplossingen. Is klantgericht en kan commercieel meedenken.

Functie eisen

  • Minimaal 2 jaar recente werkervaring als assistant op een marketingafdeling;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift;
  • Uitstekende kennis van het Office pakket (Word, Excel, PowerPoint en Outlook). Kennis van photoshop en indesign is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever biedt een marktconform salaris van €2.200, - tot maximaal € 2.600,- bruto per maand o.b.v. 40 uur.

Locatie

Omgeving Den Haag

Interesse? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar pukenlola@raekrecruitment.nl (Puk en Lola is onderdeel van Raek Recruitment)