Raek waardeert haar ambassadeurs

Soms zie je op onze site of via onze nieuwsbrief een vacature die perfect past bij iemand die jij kent. Of zoekt jouw werkgever nieuwe online professionals en kun je ons aan elkaar introduceren? Als dit zo is, horen wij dit natuurlijk graag! Om  je daarvoor te bedanken heeft Raek een ambassadeursprogramma.

Stuur het CV van de persoon per mail naar mijke@raekrecruitment.nl o.v.v. vacturenaam en locatie. Of stuur een mail met daarin de vacature die openstaat en naam, telefoonnummer en emailadres van het contactpersoon binnen het bedrijf. Wij waarderen dit enorm en om dit te laten blijken, hebben we nieuwe cadeau's in ons ambassadeursprogramma.

  • Stedentrip met overnachting ( t.w.v. €200,-)
  • Dinerbon ( t.w.v. €200,-)
  • Online training ( t.w.v. €250,-)
  • Donatie aan een goed doel naar keuze (t.w.v. €200,-)
  • Bon naar keuze (t.w.v. €150,-)

Voorwaarden

  1. Om aanspraak te maken op één van de cadeaus dient de persoon die voor is gesteld door jou, daadwerkelijk in dienst te treden en zijn of haar proeftijd te hebben doorstaan.
  2. De persoon die jij voor hebt gesteld, nemen wij op in ons kandidatenbestand. Als wij deze persoon binnen twee maanden na ontvangst van het CV benaderen voor een vacature, anders dan waarop jij hem  of haar voor hebt gesteld, ontvang je ook een cadeau naar keuze. Mits voldaan wordt aan de voorwaarden van punt 1.
  3. Als wij door jouw introductie de werving voor de betreffende vacature op mogen starten en er treedt ook daadwerkelijk via ons iemand in dienst en hij of zij doorstaat de proeftijd, kun je aanspraak maken op één van de cadeaus.
  4. Het cadeau dient binnen 6 maanden na start kandidaat geincasseerd te zijn.
  5. Het cadeau kan niet ingewisseld worden voor contant geld.