Wie is Raek

Mijke en Esther zijn Raek Recruitment!

Raek Recruitment (voorheen Tribal People) is opgericht in 2007 en bestaat uit Mijke Steenhuisen en Esther Kaart. Samen hebben wij meer dan 25 jaar ervaring. Wij hebben ons gespecialiseerd in online marketing. Raak staat voor doeltreffend, gevat, juist, kernachtig, treffend, adrem en bijdehand. Wij maken er Raek van, net als wij net even iets anders.

Wij hebben naast uitgebreide recruitment ervaring ook ervaring op andere vlakken zoals sales, marketing, HR, communicatie en e-commerce, opgedaan binnen diverse (grote) organisaties. Met deze kennis en ervaring, zorgen wij vol passie voor de juiste match.

Wij zoeken net zo lang totdat het Raek is!

Mijke over Esther

Wie is Esther? Niet degene op de foto hiernaast. Dat ben ik!

Esther is een topper. Een vak-vrouw, no-nonsense, doet wat ze beloofd en zal niet rusten tot ze de juiste persoon voor de job gevonden heeft. Dit doet ze met passie, veel humor en vol overgave. 

Vreemde gewoonte? Ze pikt mijn pennen en af en toe eet ze een broodje pindakaas (met stukjes), komkommer en sambal als lunch.    (Ik begrijp het ook niet....)

Esther over Mijke


Mijke is gepassioneerd in alles wat zij doet. Met een tomeloze energie zet zij zich in voor haar klanten en kandidaten en zet daarin altijd net dat ene stapje meer. 

Een echte Haagse dame die met haar Haagse bluf voor iedereen het beste resultaat weet te behalen.

Mijke is dol op cola light en drinkt haar koffie het liefst zo zwart mogelijk.