Werkwijze

Raek Recruitment behartigt voor jou het volledige zoekproces, de gesprekken en beschikbaarheidsanalyse (beloning, reistijd etc.). Samen met jou, doet Raek Recruitment er alles aan om tot een match te komen!

Kennismaking

Samenwerken met Raek Recruitment is maatwerk. Alles begint met een persoonlijke kennismaking en bedrijfsbezoek. Dit is dan ook een echt bezoek. We willen weten wie je bent, waar je organisatie nu staat en hoe je de toekomst ziet. Met name natuurlijk je online marketing visie- en strategie. In deze tijden denk je daar toch ook over na?

Werving & Selectie of Interim?

Raek Recruitment speelt vanzelfsprekend graag in op jouw behoefte.
Heb je een tijdelijke vervanging nodig voor een Online Marketeer? Zoek je op korte termijn extra Content Medewerkers? Of zoek je voor vast een strategisch allround Online Marketeer om jouw online marketing verder vorm te geven? Voor zowel werving & selectie als interim voor Online Professionals ben je bij Raek Recruitment aan het juiste adres.

  • Bij werving & selectie komt de kandidaat bij je in dienst.
  • Bij interim opdrachten is dit tevens een mogelijkheid maar de kandidaat kan ook op detacheringbasis bij Raek Recruitment in dienst komen en wordt, als het ware, uitgezonden naar jouw bedrijf.

Omdat wij voor maatwerk gaan, zijn alle vormen mogelijk.

Daarnaast bepalen we de realisatietermijn, contact en evaluatiemomenten en de te hanteren tarieven. Wij werken op basis van ‘no cure, no pay’.

Functie formulering

Wij bepalen samen met jou de opdracht, wellicht dat we je hier met onze expertise bij kunnen begeleiden. Wij gaan voor jou één of meerdere specialisten zoeken en vinden. Je zult in dit proces merken dat Raek Recruitment veel aandacht besteedt aan het functieprofiel in termen van functie eisen en persoonlijkheid. Onze specialisten moeten passen binnen jouw organisatie, zich thuis voelen.