Zoek je online specialisten?

Raek Recruitment denkt mee en doet mee!

Heb je een sterke doelstelling op online marketing gebied en ben je op zoek naar uitbreiding van je team? Of is jouw bedrijf startende in de wereld die online marketing heet en ben je op zoek naar een sparringpartner? Wij hebben de juiste kandidaten voor jou.

Onze dienstverlening bestaat uit:

  • Werving & Selectie van Online Professionals (recruitment) 
  • Tijdelijke inzet van Internet Professionals (interim / detachering)

Door jarenlange ervaring heeft Raek een uitgebreid netwerk opgebouwd binnen deze doelgroep van online professionals. Online marketeers vind je online vandaar dat wij online recruitment tools inzetten bij onze search naar de geschikte kandidaat. Daarnaast beschikken wij over een database met zowel specialisten als generalisten in het vakgebied.

Persoonlijke benadering staat bij Raek hoog in het vaandel. Wij gaan altijd een persoonlijke kennismaking aan met zowel kandidaat als opdrachtgever. Daarnaast geven wij eerlijk advies en gaan altijd voor het resultaat op langere termijn. De juiste match, dat is waar het om draait bij Raek. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wij komen graag kennismaken om onze dienstverlening nader toe te lichten. Bel of mail ons, dan maken we snel een afspraak. 
Mijke Steenhuisen 06 24 09 64 39 of mail mijke@raekrecruitment.nl en Esther Kaart 06 10 28 48 16 of mail esther@raekrecruitment.nl