Ik zoek werk

Ben je op zoek naar een vaste baan of tijdelijke opdracht, dan ben je bij Raek aan het juiste adres!

Wat kan Raek voor jou betekenen?

Raek is een recruitmentbureau voor Online Professionals en bevindt zich uitsluitend in de niche markt van Online Marketing. Allround Online Marketeers op strategisch, tactisch of operationeel niveau kunnen via ons een baan vinden, maar ook Online Marketeers gespecialiseerd in bijvoorbeeld Adwords, SEO, Usability of Content Management.

Wij hebben opdrachtgevers binnen diverse branches. Zo werkt Raek voor bedrijven waar internet marketing al een volwassen plaats heeft gekregen maar ook voor organisaties waar dit facet nog in ontwikkeling is. Hierbij zijn er functies op zowel junior als senior niveau. Organisaties die op het gebied van Online Marketing nog slagen moeten maken, worden door ons geadviseerd. Aan jou om bij deze organisaties op strategisch niveau mee te denken en projecten te realiseren.

Ons portfolio van opdrachtgevers bevat verschillende branches, marktleiders en nichespelers. Jij als werkzoekende hebt bepaalde wensen en ambities. Raek zorgt ervoor dat je deze bereikt bij een organisatie die bij jou past!

Schrijf je in, dan gaan we direct voor jou op zoek en is het hopelijk snel Raek!